A A

Online afspraken maken

De huisartsen maken het mogelijk om online afspraken te maken.

Er bestaat een mogelijkheid dat u niet altijd bij uw eigen huisarts terecht komt maar bij een waarnemend huisarts. I.v.m. vakanties, nascholingen of ziekte.

Online afspraak huisarts:

  • Een consult ( 1 klacht, 10 minuten)

Online afspraak assistente:

  • Hechtingen verwijderen
  • Wrattenspreekuur
  • Bloeddruk meten
  • Oren uitspuiten (graag 3 dagen van te voren druppelen met sla-olie)
  • Injectie( vit b12 of prikpil)

Online afspraak Praktijkondersteuner:

  • Oorpijn klachten
  • Keelpijn klachten
  • Huidproblemen
  • Verkoudheid

Mocht u vragen hebben kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente.

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u een factuur voor het bedrag van € 10,-

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Logopedie

WELKOM IN ONZE LOGOPEDIEPRAKTIJK

Ons professionele team bestaat uit drie enthousiaste en ervaren logopedisten. De logopediepraktijk is opgericht in april 2005 en in 2014 verhuisd naar de huidige locatie aan de Druivengaarde. Wij behandelen in onze kleinschalige praktijk cliënten van alle leeftijden en zien dus ook volwassenen met logopedische klachten.

Het werkterrein van de logopedist beslaat alles wat te maken heeft met spraak, taal, afwijkende mondgewoonten, stem, slikken en horen. Logopedisten doen meer dan u wellicht denkt. Zo helpen wij  ook bij te slappe spieren van de tong en lippen en bij moeilijkheden in het (voorbereidend) lezen en spellen.

Samenwerking

Doordat de logopediepraktijk gevestigd is binnen het gezondheidscentrum De Volgerlanden zijn wij in staat om nauw samen te werken met de diverse aanwezige disciplines. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht als uw huisarts elders is gevestigd. Wij leggen en onderhouden, met uw goedkeuring, ook contact met zorgverleners buiten het gezondheidscentrum en leerkrachten en intern begeleiders.

Wij streven ernaar ouders/verzorgers nauw bij de behandeling te betrekken. Zo zijn ouders/verzorgers aanwezig bij de behandeling, zodat zij het geleerde thuis kunnen toepassen. Dit leidt tot betere resultaten. Daarnaast wordt de behandeling regelmatig met u geëvalueerd.

Bereikbaarheid

Onze praktijk is alle werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar 078-62 56 606. Ook kunt u het aanmeldformulier op onze site invullen of mailen naar: logopediegcv@zonboog.nl

Neemt u gerust contact met ons op om uw vraag of uw twijfels vrijblijvend met ons te bespreken.

WIJ HEBBEN MOMENTEEL GEEN WACHTLIJST!

Kwaliteit

Sinds 2015 is onze praktijk gecertificeerd. Deze certificering houdt in dat wij aantoonbare kwaliteit van logopedische zorg leveren. Van de 1.500 logopediepraktijken in Nederland behoort onze logopediepraktijk tot de eerste 90 gecertificeerde praktijken.