A A

Online afspraken maken

De huisartsen maken het mogelijk om online afspraken te maken.

Er bestaat een mogelijkheid dat u niet altijd bij uw eigen huisarts terecht komt maar bij een waarnemend huisarts. I.v.m. vakanties, nascholingen of ziekte.

Online afspraak huisarts:

  • Een consult ( 1 klacht, 10 minuten)

Online afspraak assistente:

  • Hechtingen verwijderen
  • Wrattenspreekuur
  • Bloeddruk meten
  • Oren uitspuiten (graag 3 dagen van te voren druppelen met sla-olie)
  • Injectie( vit b12 of prikpil)

Online afspraak Praktijkondersteuner:

  • Oorpijn klachten
  • Keelpijn klachten
  • Huidproblemen
  • Verkoudheid

Mocht u vragen hebben kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente.

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u een factuur voor het bedrag van € 10,-

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Bekkenfysiotherapie

 

 

Per januari 2014 bieden we naast de disciplines algemene fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie en fysiotherapie op haptonomische basis ook bekkenfysiotherapie aan. Op dinsdagmiddag en vrijdag de gehele dag er behandeling van een bekkentherapeut mogelijk. 

 

De bekkenfysiotherapeuten die (vanuit Profundum) werkzaam zijn, zijn:  

 

Merel Hilgersom

Bekkenfysiotherapeut (master)IO – Docent ZwangerFit en MamaFit

Merel is sinds 2012 fysiotherapeut en vanaf juni 2016 bekkenfysiotherapeut. Zij werkt in het ProFundum Instituut voor specialistische zorg bij bekken en bekkenbodemproblematiek in Dordrecht in het cluster ProFundum Zorg. 

 

Merel is voor ProFundum Zorg op dinsdagmiddag en vrijdagochtend aanwezig in de Volgerlanden. Merel is rechtstreeks bereikbaar via merelhilgersom@profunduminstituut.nl. Voor afspraken kan gebeld worden met 078-6227411. Voor meer informatie: www.profunduminstituut.nl

 

Marijke Slieker-ten Hove

Bekkenfysiotherapeut (gepromoveerd) – Dry Needling – directeur ProFundum Instituut

Marijke is bekkenfysiotherapeut en actief in de bekkenfysiotherapie sinds 1992. Zij is 18 jaar verantwoordelijk geweest voor de Masteropleiding Bekkenfysiotherapie en heeft enige jaren gewerkt in het Albert Schweitzerziekenhuis. Zij is betrokken bij de diagnostiek van complexe bekkenbodempatiënten  in het bekkenbodemcentrum van het Erasmus MC en is betrokken bij wetenschappelijk onderzoek. In 2009 is zij gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam op het vóórkomen van bekkenbodemproblematiek bij vrouwen tussen de 45 en 85 jaar. Speciaal aandachtsgebied zijn de vrouwen met verzakkingsproblematiek. Daarnaast hebben vrouwen met zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten haar specifieke aandacht.

 

Binnen het ProFundum Instituut is zij tevens verantwoordelijk voor de clusters Educatie, Sport en Voorlichting.

 

Marijke zal voor het cluster ProFundum Zorg op vrijdagochtend aanwezig zijn in de Volgerlanden. Marijke is rechtstreeks bereikbaar via marijke@profunduminstituut.nl.  Voor afspraken kan gebeld worden met 078-6227411. Voor meer informatie: www.profunduminstituut.nl