A A

Online afspraken maken

De huisartsen maken het mogelijk om online afspraken te maken.

Er bestaat een mogelijkheid dat u niet altijd bij uw eigen huisarts terecht komt maar bij een waarnemend huisarts. I.v.m. vakanties, nascholingen of ziekte.

Online afspraak huisarts:

  • Een consult ( 1 klacht, 10 minuten)

Online afspraak assistente:

  • Hechtingen verwijderen
  • Wrattenspreekuur
  • Bloeddruk meten
  • Oren uitspuiten (graag 3 dagen van te voren druppelen met sla-olie)
  • Injectie( vit b12 of prikpil)

Online afspraak Praktijkondersteuner:

  • Oorpijn klachten
  • Keelpijn klachten
  • Huidproblemen
  • Verkoudheid

Mocht u vragen hebben kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente.

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u een factuur voor het bedrag van € 10,-

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Prematuur en dysmatuur (SGA) geboren kinderen

Prematuur geboren kinderen zijn kinderen die te vroeg (na een zwangerschapsduur van minder dan 37 weken) geboren zijn. Dysmatuur (SGA) geboren kinderen zijn geboren met een te laag geboortegewicht of een te laag geboortegewicht ten opzichte van wat verwacht wordt voor de zwangerschapsduur. ‘Dysmaturiteit’ is een verouderde term, tegenwoordig spreekt men over ‘small for gestational age’.

Te vroeg en/of SGA geboren kinderen ondervinden vaker negatieve gevolgen op het gebied van het (fijne en grove) motorisch functioneren. Ook vertonen ze vaker (tonus)regulatieproblematiek en zijn ze vaker overprikkeld. Dit kan zich op latere leeftijd uiten in andere motorische problematiek.

Onze praktijk werkt nauw samen met de kinderfysiotherapeuten van het Albert Schweitzer Ziekenhuis voor de behandeling van deze kinderen. De kinderfysiotherapeuten van het Albert Schweitzer Ziekenhuis ziet deze kinderen op gezette controles tijdens “bureau nazorg” samen met de kinderartsen. Wij zien de kinderen in de praktijk of aan huis (<2 jaar).

Als er behoefte is aan het ondersteunen of controleren van de ontwikkeling van uw kind, of als er behoefte is aan adviezen voor in de thuissituatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze kinderfysiotherapeuten. De Kinderfysiotherapeuten die vast bij ons werkzaam zijn zijn: Annemieke Klink, Elize de Snoo en Marlies Bennis. U kunt ons bereiken op het nummer 078-6256640

  Print artikel Naar boven