A A

Online afspraken maken

De huisartsen maken het mogelijk om online afspraken te maken.

Er bestaat een mogelijkheid dat u niet altijd bij uw eigen huisarts terecht komt maar bij een waarnemend huisarts. I.v.m. vakanties, nascholingen of ziekte.

Online afspraak huisarts:

  • Een consult ( 1 klacht, 10 minuten)

Online afspraak assistente:

  • Hechtingen verwijderen
  • Wrattenspreekuur
  • Bloeddruk meten
  • Oren uitspuiten (graag 3 dagen van te voren druppelen met sla-olie)
  • Injectie( vit b12 of prikpil)

Online afspraak Praktijkondersteuner:

  • Oorpijn klachten
  • Keelpijn klachten
  • Huidproblemen
  • Verkoudheid

Mocht u vragen hebben kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente.

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u een factuur voor het bedrag van € 10,-

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Geslaagde open dag apotheek en gezondheidscentrum!

Afgelopen zaterdag 1 maart is de officiële open dag geweest van de apotheek en het gezondheidscentrum de Volgerlanden aan de Druivengaarde 15 – 17 (voor parkeren met de auto Wijngaarde intoetsen).

Om 9.30 uur zijn we de dag met elkaar als medewerkers feestelijk begonnen met het aansnijden van de speciaal voor deze gelegenheid gemaakte taart van ‘rondje taart’.

In de ochtend zijn honderden patiënten langs geweest om ons nieuwe gebouw te bekijken. In de apotheek was het niet mogelijk om achter te kunnen kijken, maar dankzij een uitgebreide fotocollage is het complete (en uitgebreide) proces van geneesmiddelenuitgifte zichtbaar gemaakt. Iedereen kon alle kamers bezichtigen: van de huisartsen, (kinder)fysiotherapeuten, logopedisten, praktijkondersteuners (chronische ziekten en GGZ), centrumassistenten, medisch pedicure, huid- en oedeemtherapeuten, psychologen, AMW en diëtisten. Het centrum is groot met centraal de wachtkamer. Alle zorgverleners halen de patiënt/cliënt in de wachtkamer op. We waren blij verrast door de massale komst van de vele belangstellenden. We hebben gemerkt dat niet alleen onze patiënten, maar ook veel andere belangstellende inwoners zijn langs geweest. Mocht u een nieuwe inwoner zijn van Hendrik-Ido-Ambacht en nog geen huisarts hebben: de praktijken van onze huisartsen staan open voor nieuwe patiënten.

In de vroege middag kwamen vele genodigden langs. We zijn dankbaar voor de hoge opkomst en interesse van onze collega’s van stichting Boog, gezondheidscentrum Beverwaard en Zuiderkroon, collega-huisartsen, – apothekers en fysiotherapeuten, de burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht, de vele samenwerkingspartners binnen en buiten Hendrik-Ido-Ambacht; medewerkers van de STAR, de Blije Borgh (die de catering voortreffelijk verzorgd heeft deze dag!), de Yulius, van Rhoonpsychologen, Vivenz enzovoorts, enzovoorts.

De dag hebben we besloten met een informele bijeenkomst van familie en vrienden – die uiteraard ook na alle verhuisdrukte nieuwsgierig waren naar ons nieuwe pand.

We mogen spreken van een bijzonder geslaagde open dag die we hebben mogen vieren met elkaar! De vele bloemen, bloemstukken en versnaperingen maakten deze dag extra feestelijk. Graag willen we u hartelijk danken voor uw bijdrage daarin!

 

  Print artikel Naar boven