A A

Online afspraken maken

De huisartsen maken het mogelijk om online afspraken te maken.

Er bestaat een mogelijkheid dat u niet altijd bij uw eigen huisarts terecht komt maar bij een waarnemend huisarts. I.v.m. vakanties, nascholingen of ziekte.

Online afspraak huisarts:

  • Een consult ( 1 klacht, 10 minuten)

Online afspraak assistente:

  • Hechtingen verwijderen
  • Wrattenspreekuur
  • Bloeddruk meten
  • Oren uitspuiten (graag 3 dagen van te voren druppelen met sla-olie)
  • Injectie( vit b12 of prikpil)

Online afspraak Praktijkondersteuner:

  • Oorpijn klachten
  • Keelpijn klachten
  • Huidproblemen
  • Verkoudheid

Mocht u vragen hebben kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente.

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u een factuur voor het bedrag van € 10,-

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Opening Sophiastaete

Sophiastaete is een mooi gebouw met veel mogelijkheden voor bewoners, maar ook omwonenden: jong & oud! Rhiant heeft het initiatief genomen voor een feestelijke opening. Deze feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 29 juni 2013 van 10.00 uur tot 14.00 uur

In samenwerking met De Blije Borgh, Gezondheidscentrum, Kinderopvang, Sophiahal, scholen, welzijnsorganisatie, brandweer, politie, bewonersplatform en diverse aannemers hebben we een feestelijke programma voor de opening bedacht. Er zijn diverse activiteiten zoals muziek, sport, demonstraties, amusement voor kinderen, ballonnenwedstrijd, een hapje en drankje en een bezichtiging van het gebouw.

Het gezondheidscentrum presenteert zich met de apotheek (gratis snoep voor iedereen, vakantie advies en diverse verwenproducten), de huisartsen, centrumassistenten, praktijkondersteuners, logopedie, fysiotherapie, kinderfysiotherapie, praktijkondersteuners GGZ en eerstelijnspsychologen, huid- en oedeemtherapeute, medisch pedicure en maatschappelijk werk Vivenz. Bent u niet helemaal bekend met wie er wat doet in ons centrum? Kom langs en vraag het aan onze zorgverleners!

Behalve mondelinge informatie, liggen er tal van informatiebrochures voor u klaar. De kinderen krijgen dokter-kleurplaten en kunnen meedoen aan een beweegcircuit met echte prijzen. De fysiotherapeuten begeleiden u in het meedoen met de beweeggrope lage rugpijnklachten. Altijd al willen weten wat yoga precies inhoudt? Deze zaterdag krijgt u de kans om dat zelf te ervaren. De huidtherapeute screent uw huidtype en de medisch pedicure beoordeeld uw voeten. Kortom: er is genoeg te zien en te doen.

PM Aangezien de afbouw van het gezondheidscentrum enige vertraging heeft opgelopen, verwachten we in augustus in de nieuwbouw te verhuizen. Pas dan kunnen we u – met enige trots – al onze kamers te kunnen laten zien.

  Print artikel Naar boven