A A

Online afspraken maken

De huisartsen maken het mogelijk om online afspraken te maken.

Er bestaat een mogelijkheid dat u niet altijd bij uw eigen huisarts terecht komt maar bij een waarnemend huisarts. I.v.m. vakanties, nascholingen of ziekte.

Online afspraak huisarts:

  • Een consult ( 1 klacht, 10 minuten)

Online afspraak assistente:

  • Hechtingen verwijderen
  • Wrattenspreekuur
  • Bloeddruk meten
  • Oren uitspuiten (graag 3 dagen van te voren druppelen met sla-olie)
  • Injectie( vit b12 of prikpil)

Online afspraak Praktijkondersteuner:

  • Oorpijn klachten
  • Keelpijn klachten
  • Huidproblemen
  • Verkoudheid

Mocht u vragen hebben kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente.

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u een factuur voor het bedrag van € 10,-

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Communiceren is alles.

Als je woorden vastzitten of er niet uitkomen zoals je wilt, omdat je moeite hebt met horen, slikken of spreken, dan is er iemand die je verstaat. Iemand die je helpt communiceren, zodat je kunt meedoen als ieder ander.

 

Logopedisten zijn specialisten in het verbeteren van de persoonlijke communicatie. Of het nu gaat om baby’s met slikproblemen, jonge kinderen met een taalstoornis, kinderen die stotteren of slissen, zangers met stemaandoeningen, langdurig zieken bij wie de spraak is aangedaan; zij kunnen dankzij logopedie een gezonde start met hun leven maken of een belangrijk stuk van hun mens-zijn behouden.

 

Probleemloos zinnen formuleren en uitspreken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Kinderen met een achterstand in spraak en taal hebben moeite om zich uit te drukken. Evenals mensen met afasie, overgehouden aan een ongeval of herseninfarct. Ook stotterende sprekers, slissers en mensen met een aangeboren stoornis kunnen te kampen hebben met vastzittende woorden en gedachten.

 

Logopedisten houden zich bezig met communiceren. Alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal is onderdeel van het werk van de logopedist. De logopedist biedt therapie en advies aan mensen die problemen ondervinden bij het communiceren.

 

Logopedisten doen meer dan u wellicht denkt. Voor meer informatie over logopedie: www.communicerenisalles.nl

 

In het gezondheidscentrum staat een jong en ervaren team van enthousiaste logopedisten voor u klaar. Voor advies en voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op 078 – 6256606 of mailen naar

logopediegcv@gc-devolgerlanden.nl

 

Wij beantwoorden graag uw vragen.

  Print artikel Naar boven