A A

Online afspraken maken

De huisartsen maken het mogelijk om online afspraken te maken.

Er bestaat een mogelijkheid dat u niet altijd bij uw eigen huisarts terecht komt maar bij een waarnemend huisarts. I.v.m. vakanties, nascholingen of ziekte.

Online afspraak huisarts:

  • Een consult ( 1 klacht, 10 minuten)

Online afspraak assistente:

  • Hechtingen verwijderen
  • Wrattenspreekuur
  • Bloeddruk meten
  • Oren uitspuiten (graag 3 dagen van te voren druppelen met sla-olie)
  • Injectie( vit b12 of prikpil)

Online afspraak Praktijkondersteuner:

  • Oorpijn klachten
  • Keelpijn klachten
  • Huidproblemen
  • Verkoudheid

Mocht u vragen hebben kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente.

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u een factuur voor het bedrag van € 10,-

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Kinderfysiotherapie bij schrijfproblemen

Wat voor velen onbekend is, is dat kinderfysiotherapie een goede oplossing kan bieden voor kinderen met schrijfproblemen. Er kunnen diverse schrijproblemen bestaan. Voorbeelden hiervan zijn pijnklachten bij het schrijven, een verminderde leesbaarheid, een te groot of te klein schrift of een te laag schrijftempo waardoor uw kind niet mee kan komen met andere kinderen in de klas.

 

Om te voorkomen dat uw kind achter gaat lopen in de klas is het belangrijk om aandacht te besteden aan het schrijven. Mocht extra aandacht en aanbieden van de schrijfvaardigheid onvoldoende resultaat opleveren kunt u contact opnemen met de kinderfysiotherapeut.

 

Onze kinderfysiotherapeuten zullen u dan uitnodigen voor een intake waarbij uitgebreid aan bod komt wat het probleem is. Vervolgens wordt er een zorgvuldig onderzoek gedaan waarbij in kaart wordt gebracht welke factoren problemen opleveren en waar extra aandacht aan moet worden besteed om de schrijfvaardigheid van uw kind te verbeteren.

 

Tijdens de diagnostiek en behandeling streven onze therapeuten ernaar om contact te onderhouden met de leerkracht van uw kind.

 

Kinderfysiotherapie wordt vergoed uit het basispakket van de zorgverzekering tot 18 behandelingen per jaar.

 

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze kinderfysiotherapeuten (Annemieke, Marlies of Elize) via het nummer 078-6256640 of u kunt mailen naar: fysiotherapie@gc-devolgerlanden.nl

 

  Print artikel Naar boven